Op steenworp afstand van de fabriek staat het huisje. Het is een voormalige spoorwachterswoning aan de in onbruik geraakte Franse Maaslijn tussen Sedan en Verdun.

Het is opgeknapt en uitgebreid met een ruime woonkeuken met openslaande deuren naar terras en tuin. Boven zijn twee tweepersoons kamers en een slaapzolder. Zowel op de begane grond als op de eerste verdieping bevindt zich een douche/wc.

Het huis wordt verwarmd door elektrische vloerverwarming in de keuken, een houtkachel in de woonkamer en radiatoren op de slaapkamers. De houtkachel in de keuken is tevens open haard. Op het terras is tuinmeubilair en een barbecue / vuurplaats.

Het huis is volledig ingericht voor 4 tot maximaal 6 personen. Bed- en keukenlinnen zijn aanwezig, badhanddoeken dient u zelf mee te nemen, of kunt u huren voor €4,25 per pakket (2 handdoeken + 1 washand).

Binnen houden we het graag rookvrij en huisdieren mogen niet mee.

Tot en met 4 personen is de huur van het huisje €538,- voor een week / €360,- voor een lang weekend (3 overnachtingen), inclusief gas, elektriciteit en stookhout. Extra personen: €21,- per persoon per nacht. Eindschoonmaakkosten €50,-.

Voor een verblijf in het huisje wordt een borg van €300,- gevraagd.

In de schoolvakanties wordt het huisje alleen per week verhuurd van zaterdag tot zaterdag.

 

Contact opnemen voor beschikbaarheid en/of een prijsopgave